Carla is 32 kg kwijt op de foto

Carla

Hallo ik ben Carla en ik ben 73 jaar

In de afgelopen jaren heb ik al de nodige pogingen gedaan om af te vallen. Alle diëten geprobeerd, maar het resultaat was niet altijd zo positief.
Na mijn 1e heup operatie in 2017 moest ik 25 kilo afvallen om weer een beetje actief te worden. Februari 2017 ben ik van start gegaan met New Figure. De knop om en gaan eten volgens de lijst, daar had ik totaal geen probleem mee. Wekelijks belde Chris  van New Figure mij om de voortgang te bespreken. In 8 maanden had ik mijn doel bereikt, van 100 kg naar 75 kg. Dan ben je echt blij kleding shoppen was mijn grootste hobby geworden.

Het was echter van korte duur want half 2018 ging de tweede heup opspelen. Weer een periode van weinig kunnen en maar weer groeien. November 2019 de tweede heup operatie en weer een gewicht dat veel te hoog was 95 kg.

September 2020 weer begonnen met New Figure maar nu met persoonlijke begeleiding van Erika de Vries van New Figure in Heerenveen. Een stok achter de deur is wel prettig.

Het gaat weer als vanouds iedere week gaat het gewicht naar beneden naar verwachting heb ik eind februari mijn streef gewicht, maar nu al weer 11.5 kg afgevallen. Met de New Figure val ik gemiddeld 2,5 tot 2,8 kg per maand af. Ik lijd geen honger en eet voldoende en gevarieerd.
Carla is blij met NewFigure